Klämdag!

Många är lediga denna fina och soliga dag men inte mannen min. Fick idag besök av mun syster, hennes fästman Jonas och lille Kevin! James och Emilio var på förskolan. Vi lekte ute ett tag, mötte upp dem vid tbanan, handlade, fikade ute, lekte mer, kom hem hit och jag fixade lunch, myste och min yngsta bror kom på besök ett tag med sin tjej!
En riktigt mysig dag har det varit och det blev en kort kvällspromenad, så endast 9835 steg blev det idag. Bättre än inget ;-)


Aj

Huvudvärken tillbaka! Känns som ögonbrynen sitter långt upp mot hårfästet bara för det spänner så.. Alvedon hjälper inte nu och det betyder att jag kommer sova rätt dåligt! Blä för det!

Och med det säger jag god natt till alla! Helgen har varit underbar och det är synd min älskling ska jobba imorgon men han är ledig på tisdag, yeah!


Små kompisar

Söta små kompisar!

Egobild om en inte en så bra men jaja..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hailey och Linus så söta tillsammans!

 


Ute är bäst

Vilket underbart väder! Nu är våren här på riktigt och förhoppningsvis för att stanna!
Vi var ute redan kl 10 idag då vårt besök kom hit då. Det blev utelek med barnen och sen gick jag upp till lägenheten för att laga oss alla lunch. Det blev köttfärspiroger och ostpiroger med en vitkålssallad. Till fika blev det några chokladkakor. Vi har som alltid mysigt med Mats, Tina och deras söta Linus! Vi berättade idag för dem att vi ska flytta. Vi hade som sagt inte berättat än för alla och fortfarande är det många som inte vet. Många vill vi säga personligen till och vissa har fått veta per telefon. De flesta vänner vet nu och min familj. Vissa av Fredriks vänner återstår och hans familj. Vi får väl se hur hans ena mamma reagerar. Antagligen inte positivt men efter den tid och realtion vi haft med henne så berör det mig inte särskilt mycket.

Förrutom mys med våra vänner så fick jag en huvudvärksattack så var så pass intensiv att jag slocknade i soffan vilket normalt sett aldrig händer. Jag är inte Den som gärna sover på dagen men ack som jag behövde det.
Så efter de åkte härifrån så tog jag alvedon och sov två timmar medan Caitlyn sov också. Vaknade och med lite huvudvärk kvar men det var inget som vatten och lite mat inte kunde bota.


Det har varit EXTREMT svårt att gå idag på grund av träningsvärk from hell men ska man bli av med träningsvärk så måste man ju träna såklart. Så det blev zumba hemma och sammanlagt 50 situps samt en massa stretchning!

Hailey somnade 20.30 och Caitlyn har nu somnat i Fredriks famn så hon ska nattas i sin säng och sen blir det lite mys framför TVn och kanske titta runt lite på hemnet?!

Imorogn vankas mer besök och mys!

God morgon söndag!

Myser innan tidigt besök :-)


Gott gotti gott gott

Nu ska det mumsas massa gott till Fringe och Grimm!


Utemys


Wieee

Snart hemma efter ett sats core plus, lite löpband och lite trappmaskin! Snart lunch, utrök och promenad!


Tröööött

Måste till gymmet men orkar inte gå upp från sängen. Känns som något magnetiskt fält trycker mig ner i sängen och jag måste kämpa järnet för att ta mig loss!

Gymmet öppnar nio och det är meningen vi ska träna då. Men det betyder att jag måste vara färdig om en timme och åka då.. Får nog ringa min syster och säga att det får lov att blir vid tio istället..


Fantastiskt!

Haft en så underbar dag och humöret är på topp! Jag har promenerat 17596 steg och även varit i lekparken med barnen i två timmar. Caitlyn blev uppspelt och glad av att se alla barnen leka :-) Hailey höll sig mycket till en liten vattenpöl mestadels av tiden!

Vi har även handlat och nu hunnit busa lite hemma. Mannen inväntas med varor till middagen! Hemmagjorda hamburgare med pommes! Mums!

Lite senare blir det ett zumbapss men hemma. Orkar inte ta mig till gymmet idag, det är 35 minuter kommunalt dit! Men imorgon blir det definitivt gymmet på förmiddagen! :-)

Nu ska jag fortsätta mysa med mina små!


Tröttmössa

Det är helt otroligt vilken trött tjej jag har hemma. Hon sov hela tiden i vagnen och även en liten stund när vi kom hem och nu sover hon igen. Jag fixar tvätt och annat under tiden men vill ut på en promenad innan jag ska hämta Hailey på förskolan.

Jag sitter nöjd och belåten efter maten och funderar på om jag ska ta tag i räkningarna nu eller när barnen lagt sig ikväl?! Känns som att jag har ungefär en miljon olika saker att göra just denna helg och blir trött bara av att tänka på det. Dels behöver vi städa ordentligt, med det vill jag inte bara mena lägenheten utan i källaren också.
Vi ska börja göra oss av med saker som vi INTE vill ha med oss i flytten. Kan tyckas som att det är onödigt att ta tag i nu men vi har barn och har inte lika mycket tid som vi skulle haft annars. Dessutom är det bra att ha plats i källaren inför visningar, ifall det skulle vara så att de tycker vi ska ta bort saker osv. 

Vi har ju under de 7 år vi varit tillsammans samlat på oss en del prylar och mycket av dom minns vi nog knappt att vi har längre så varför ens ha det kvar?!

Jag ska börja samla på mig lite mio, ikea, em kataloger osv för att få lite inspiration till hur det nya boendet ska se ut. Längtar dock tills vi kan köpa något. Första året ska vi hyra lägenhet så då ska vi SPARA SPARA SPARA!

Samtidigt som jag längtar så har vi mycket att göra innan flytten faktiskt sker och det är en lång resa dit. Och då menar jag att faktiskt åka ner dit och allt som måste göras innan. 
Det ska bli så skönt att börja om på nytt med min familj, bo närmare mina närmsta vänner, min underbara familj och i en mindre stad. Men fy satan i gatan som jag kommer sakna min syster och hennes familj.
Jag och min syster pratar VARJE dag och vi ses i princip varje vecka, ibland flera gånger på en vecka.
Då syftar jag med familjerna, för henne själv träffar jag ofta eftersom vi tränar ihop.
Nu hörde jag tösen min vakna så nu är det dags för matning ;-)

12567

12567 steg är vad jag gick under min promenad på 102 minuter. Hade gått längre men liten ska ha mat och jag är fortafarande lite förkyld tydligen men det som jag hade igår var nog en släng av matförgiftning.
Solen skiner så vackert ute så jag vill bara vara ute hela tiden men jag har saker att göra hemma. Som att tvätta, betala räkningar osv.
En promenad till senare SKA det bli. Vill komma upp till i alla fall 17000 steg idag.

Nu ska jag mysa med min lilla skrutt och sen blir det lunchlåda (jag gör alltid extra mat så jag slipper laga lunch).

Hoppas ni får en bra dag!

Har ni tips på film man kan se ikväll? Mysfredag idag ju ;-)

......

Dagen har varit jobbig för jag blev riktigt dålig. Började med halsont osv men resulterade i att jag måste fått i mig ngt på restaurangen från dagen innan som inte var okej för mig för wow vad jag inte varit okej! Det var inte lätt att sköta saker och ting idag, allra minst ta hand om barnen till och från när jag mådde som värst. Började bli bättre när jag fick ut allt ur systemet!

Har sovit ett tag, somnade tidigt pga hur jag mått men vaknade nu för att Caitlyn vaknade och nöjde sig inte med bara nappen så jag gick upp och fixade en flaska och på den lilla stunden somnade hon om! Suck! Det värsta är att Jag Vet att hon kommer vakna till snart för jag hörde hur täppt hon är så det är bara att ge det en stund så hon kan fri dig lite mat och näsdroppar... Hon har tack och lov igen till och från börjat sova hela nätterna igen! Jäkla sjukdomar som ska sabba rutiner!! Hon började sova mellan 6-9 timmar på raken redan när hon var 2 månader..

Nä,ska nog vara så "elak" och ta upp henne ändå nu så jag kan få sova snart. För jag är väldigt uttömd på energi!

Bjuder på en bild på när vi myste lite på kvällen.


Familjeinformation och bilder!

Jag som skriver bloggen heter Cintya. Född i El Salvador men kom till Sverige när jag var nästan 5 år.
Även fast jag bott på många ställen i Sverige så är jag Smålänning, det är där jag bodde längst tid och senast.
Flyttade till Stockholm år 2004 samtidigt som jag träffade kärleken. Fredrik som är min man är 33 år och jag 28, blir 29 i år. Fredrik är bästa vän (sedan väldigt många år) till min systers fästman. Det var genom dem som vi träffades. Vi förlovade oss år 2007 och gifte oss 10 juli 2008 på Fredriks mammas landställe.
Samma år blev vi gravida första gången men den bebisen klarade sig inte så länge och vi var tvugna att "ta bort" bebisen. 3 månader senare blev vi gravida igen och i augusti 2009 föddes vår första fina dotter, Hailey som valde att komma en månad för tidigt. Hailey 2435 gram "stor" och 46 cm "lång". Föddes med en riktigt sne näsa då hon hade legat med ansiktet mot moderkakan. Haha, jag var inte lite förtvivlad då jag inte visste om hon skulle bli "Normal" om näsan men den rätades till efter knappt en månad av sig självt.
När Hailey började förskolan januari 2011 så sökte jag till skola och kom in. Så medan hon gick i förskolan studerade jag på distans på helfart. Distans, så att jag hade möjligheten att umgås med henne så mycket som möjligt och träna nästan varje dag. Alla kurser har gått galant och jag fick högsta betyg i nästan alla kurser.
Jag blev dock gravid och i ju med det lite skoltrött men kämpade faktiskt på fram till jag var gravid i vecka 35.
2 januari 2012 föddes vår andra vackra tös Caitlyn. 3065 gram och 49 cm och två veckor "för tidigt".

Har nog aldrig känt mig så lycklig som den dagen just för att det var i den stunden jag visste att min familj var komplett! Nu hade jag två barn, som jag alltid velat och jag kände mig helt plötsligt så hel!

Info om mig:
Moster till 3 underbara pojkar, James snart 5 år, Emilio jämngammal med Hailey och Kevin 9 månader.
Kan inte leva utan musik
Häftigt temperament
Shoppingberoende (kläder, väskor, skor, smink)
Älskar att teckna och pyssla
Drömmare
Älskar att träna och utmana mig själv
Är inte en storstadsmänniska :-P
Latinamerikan men enligt vänner väldigt "försvenskad" haha!
Jag är storasyster till Annita, 25 år, Brian 21 år och Christoffer 14 år
Går helst inte utan SMINK... Går jag utan så är jag riktigt sjuk!
Älskar matlagning och lagar helst inte "lättlagad" mat som köttbullar, fiskpinnar osv
Vet inte om jag kommer på något mer just nu men om ni har frågor ställ gärna dom!
Vår bröllopsdag!
Smekmånad på Aruba
Hailey 13 dagar gammal
Familjebild, Hailey nästan ett år gammal
Mina bästa vänner! Dessa tre underbara har jag känt sedan år 1996!
Här var Hailey liten!
Hailey och Caitlyn!
Bjuder på lite gamla bilder!

Dålig?

Känner mig krasslig och dålig idag! Caitlyn är dålig och vädret är sämst så idag får Hailey vara hemma så vi slipper ta oss ut.. Många kanske skulle tycka det är dumt men jag har sovit så dåligt pga halsen och vill inte ta ut Caitlyn när hon mår dåligt.. Så mys hemma idag helt enkelt ;-) lite film, pussel, målning och bara mysa med de finaste!


Ont om tid

Har alldeles gör lite tid att blogga idag. Natten var jobbig eftersom Caitlyn var så himla täppt och ledsen. Efter dagislämning promenerade vi över en timme och efter det har det varit konstant kaos eftersom hon INTE kunde somna och aptiten inte varit på topp. Badade henne och det fick henne att lugna sig och hon somnade till slut efter kl 13. Så jag fick precis i mig lunch. Måste dessutom väcka henne snart eftersom vi hämtar Hailey klockan tre.. Får idag besök av Lina som ska umgås här hemma med oss men sen när Fredrik kommer hem så åker hon och jag vidare till stan för att äta mat.

Dessutom vet hon inte än att vi ska flytta så det vill jag berätta idag, personligen.

Nu måste jag sätta fart. Igen!


Fullmåne?!

Är det fullmåne eller? Båda barnen totalt vägrade somna! Fick alltså inte tid till middag men tänker inte lägga mig med tom mage så det blev 2 knäckemackor med kalkonpålägg och ett äpple. Tycker inte om att äta alltför sent men de dagar jag tränar ser jag till att inte äta för dåligt. Dock somnade inte flickorna förrän runt nio ikväll.. Båda betedde sig konstigt men till slut gick det..!

Idag hann vi med en del. Efter att jag hämtade Hailey på förskolan lekte vi i lekparken i 2 timmar. Det var varmt och skönt ute! Fick nästan tvinga en skrikandes och trotsig Hailey för hon ville fortsätta leka. Men jag behövde laga mat och fixa mig och mata Caitlyn så då fick jag ta en fajt med henne.

Dagen har varit lång och imorgon har vi en del planer, faktiskt större delen av veckan ;-) skojigt värre!


Hemåt!

Lite besviken över min träning idag. Var fyra dagar sedan jag slutade med antibiotikan och visst jag är inte helt återställd än Men bättre än så här trodde jag att jag skulle göra ifrån mig.. Men tog det lugnt så att jag inte blir värre .. Hem nu och hinner natta töserna :-)


Kärlek

Jag älskar mina barn så otroligt mycket!!! Solen skiner och det blev en promenad med minsta hjärtat. 7952 steg än så länge! Nu är det städdags och tvättdags. Vill hinna med så mycket som möjligt så Fredrik kan ta det lugnt med flickorna ikväll när jag är på gymmet!


Fint rådjur såg vi under promenaden!

 


God morgon!

Denna dagen startade tidigt, redan kl 06.40! Usch så trött man är! Men har hunnit umgås alla en stund innan Fredrik fick till jobbet och behöver inte stressa ett dugg då vi har massor av tid kvar. Hailey börjar kl 9 och dagiset är inte ens fem minuters gångavstånd bort! Efter dagislämning blir det en promenad i vad som ser ut att vara ett riktigt fint väder! Mys och bus och lite städning väntar och gymmet ikväll, äntligen! Och gladast blev jag när jag såg att jag gått ner ännu mer i vikt! Nu har jag "bara" 8 av 23 graviditets kilon kvar!!


Tatueringsugen och träningssugen!

Nu är det snart dags för tatuering nr 2!
Min första är Haileys fotavtryck och hennes namn och födelsedatum.
Nästa ska bli likadan fast med Caitlyns avtryck på andra axeln.. Vill dock ha en tredje tatuering men vet inte exakt vad jag vill ha än.. Men älskar tatueringar och längtar tills jag kan göra nästa :-)
Jag tycker tatueringar ska betyda något. Det ska inte vara en massa konstiga figurer och tecken.
Men alla tycker vi olika och så tycker jag. Älskar min tatuering som goda vänner gav mig i födelsedagspresent och nästa tatuering är faktiskt också en födelsedagspresent! Yeay!


Efter att ha "pausat" träningen i nästan fyra veckor på grund av inflammation i knät, halsfluss och förkylning så känner jag hur det bara kliar i kroppen och jag vill till gymmet NU NU! Jag hade precis kommit igång rätt bra men hann inte träna länge innan allt detta kom i vägen för mig. Målet är att träna 4 gånger i veckan och jag har 9 graviditets kilon kvar.
När jag hade fått Hailey gick jag ner mina 23 graviditetskilon plus 12 extra kilon som jag ville bli av med och allt detta på ett år genom hård träning och bra kost! Måste måste måste göra lika bra ifrån mig nu också Men tiden räcker inte till på samma sätt med Två knattar!
Fula bilder nedan men här syns min viktnedgång i bilder ;-)

En bra dag!

Vi har haft en aktiv och mysig dag bara vi tjejer! Men imorgon måste min ena tös till förskolan efter att ha varit ledig sedan den 3 april! Varit full rulle nu på eftermiddagen och fram till nu. Sen middag blev det för att Caitlyn hade svårt att somna och blev lite gnällig. Barnen ska nattas om ett tag så nu ska det mysas!


Bildregn från dagen so far

Två timmars utelek och nu mys och bus med världens finaste flickor!

Blev även premiär med frukt pure för Caitlyn idag.

 

Syskonkärlek !

 

Caitlyn var väldigt skeptisk och gjorde roliga miner när hon fick smaka äppel och mangopure :-)

Var ju ingen hit tyckte Caitlyn men övning ger färdighet och detta är faktiskt något jag längtat massor till! Att få sitta och mata med sked! Tycker det är hur mysigt som helst! Tiden har gått bra fort nu!

 


Ute är bäst!

Caitlyn sover så sött i sin vagn och Hailey leker för fullt i lekparken. Vädret är behagligt, inte så varmt men friskt! Blir nog någon timme ute så jag bloggar genom mobilen. :-) idag blir det lite ansiktsmålning och kanske en film med Hailey!


Lat

På grund av ren lathet och dålig sömn kände jag att det var okej att gå upp efter kl 8 när flickorna vaknade och låta Hailey vara hemma från förskolan. Hon ska dock gå imorgon men idag blir det mys och bus :-) en tur till lekplatsen utanför oss blir det nu på förmiddagen!

Först startar vi med att få i oss lite frukost för att sedan mysa en stund och klä på oss och gå ut!


Bilderna från nätet

Hittade jackorna på Kappahls hemsida och visar dom så istället. Jag är så himla glömsk så det är lika bra att göra så.
Caitlyns jacka
Haileys jacka
Är faktiskt väldigt nöjd med köpet av dessa jackor och det var faktiskt inte meningen att de skulle få jackor i samma färg eller ens samma stil men så blev det och dem är urfina i dom :-)

Sicken dag

Idag har tiden gått riktigt fort och vi har hållt igång hela dagen. Från det att vi vaknade allihop (vilket var vid 08) så har barnen busat och jag städat som en tok. "Grundstädat" i badrumt bland annat. Fixat fram saker som ska säljas på tradera också. Efer det så åkte vi iväg till Forum och åt på indiskt ställe. Mumma säger jag bara. Alla tre åt massor och det är helt otroligt hur mycket Hailey (som haft problem länge nu med att äta) kan få i sig av indisk mat. Det är bara roligt att se och veta att hon får i sig bra med mat. Anledningen till att hon ätit dåligt är för att hon i början på december blev dålig. Förkylning, feber och en extremt jobbig hosta. Hon blev under december bara värre och värre och hon hade halsfluss när Caitlyn föddes och vi alla smittades (utom Caitlyn) med halsfluss. Trots antibiotika blev inte Hailey mycket bättre så vi har varit på en del utredningar. Hon var sjuk i 3 månaders tid, konstant alltså. Hon har polyper i näsan och tyvärr gick hon runt med ett virus som inte ville ge med sig så det resulterade i att hon gick ner lite i vikt och hon såg rätt mager ut. Nu har vi allihop precis haft halsfluss igen och för Haileys del är det tredje gången för i år. Men nu har hon lagt på sig ca 0,5 kg och här hemma är det något vi blir mycket glada för!


För att gå tillbaka till dagen så fick vi med oss två jackor hem till flickorna. Ska lägga upp bilder när jag fotat imorgon. Riktigt nöjd med valet av jackor till mina sötnosar. Det blev lite smink till mig då jag faktiskt för första gången i mitt liv inte shoppat mycket smink på senaste tiden men nu var det verkligen dags.
Även det ska fotas och läggas upp men det får bli imorgon.
Idag är jag alldeles för trött eftersom Hailey tyckte det skulle vara skoj att vara lite sådär extra trotsig redan i Nacka Forum och efter det skulle vi storhandla och humöret blev ju bara sämre så det tog lite musten ur mig känner jag. Är även lite orolig för Caitlyn som inte får i sig mer än 700 ml ersättning per dag nu.. Varför vet jag inte.. Hon brukar normalt sett äta ca 850-1000 ml om dagen. Tur är väl det då att hon är en härlig liten knubbis!!
Nu fick jag nog allt sammanfattat och med det säger jag Ha en trevlig kväll för nu ska Hailey nattas (Caitlyn sover redan)

Shopping, fika och mys

Vi hittade ett par snygga skor till Hailey. (dagisskor). Blev färgglada Nike skor som endast kostade 199kr! Super! Hon ska dock få ett par till senare som hon ska ha på fritiden är det tänkt. Vi dukade gott och väntade på min syster hos frisören! Riktigt fin blev hon! Men det är hon alltid. Timmarna gick rätt fort idag kände jag. Vi satt även och pratade om flytten och det gör så ont att tänka på att vara utan min syster och mina tre underbara systersöner och såklart Jonas också! Vi träffas så ofta som det går när barnen inte är sjuka och vi stannar varandra väldigt nära. Min syster är min tvillingsjäl! Tanken på det gör mig så fruktansvärt ledsen.. Men förhoppningsvis flyttar dem också fast senare. Det är vad jag önskar mig i alla fall!

Nej nu vill jag inte tänka på det. Klockan är mycket så nu blir det film för mig och Fredrik!

Bilden på Haileys skor är lite missledande för färgerna ser inte ut så till 100 %


Skoshoppa

På senaste verkar Haileys fötter vuxit en del så då får vi ta och köpa nya skor. Samtidigt ska vi hålla Annita sällskap för hon ska till frisören. Nu när flytt vaknas måste vi hålla ekonomin ordentligt hårt så klippning för mig får vänta. Endast det nödvändiga nu!

Känner hur det bara kliar i mina shoppingfingrar!!


Seriekväll

Dagen har gått rätt fort idag med massor att göra. Som alltid! Barnen somnade dock rätt sent ikväll men det är lördag imorgon så det får vara okej.

Vi skypade med mina föräldrar under vår fajitas middag och nu sitter vi i soffan och tittar på inspelade avsnitt av nya serien Alcatraz! Tycker den verkar riktigt bra. Spännande serie!

Men snart blir det nog att knyta sig flr tröttheten kom ikapp mig fortare än fortast.

Imorgon blir det att storhandla på Ica och hålla syster min sällskap hos frisören! Skönt att komma ut lite efter att ha varit instängd med barnen eftersom vi alla varit dåliga!


Myser

Myser är rätta ordet!


Gråa fredag!

Trist väder med snöblandat regn på morgonen men vi välkomnar helgen ändå med ett leende på läpparna!


För var dag som går känns alla framtida planer mer verkliga och det gör mig väldigt glad. Kanske finner vi i nya staden att det är vårt hem, där vi hör hemma?! Vi har fått mycket positiva reaktioner, speciellt från de vänner och familj som vi flyttar närmare till. De här hemma förstår varför vi flyttar men några har uttryckt sin ledsamhet.


Men jag tror detta är bra för oss! Vi kommer ju faktiskt att hälsa på i Sthlm så ofta det går. Vi har ju familj och vänner här också! Men det är otroligt mycket att fixa och det är knappt man vet vart man ska börja.. Tips på vad man bör tänka på när man ska flytta långt med barn?!


Nu blir det mer mys med mina små hör hemma och lite städning! Inga planer för helgen vilket just denna helg känns helt perfekt!


Färdig!

Färdig är ordet som beskriver hur både jag och Caitlyn känner oss! Hon pga vaccinationer och jag pga halsfluss, förkylning och "den gången på månaden."Om det är en bra kombo?! Nä haha! Sockersug, irritation och trötthet är vad som sammanfattar mig idag! Och med det så ger jag mig upp för idag och Fredrik tar över ;-) det är dagar dom dessa jag är så tacksam över att inte uppfostra barn själv. Är alltid tacksam för det jag har, men lite extra sådär nu! Stor eloge till ensamstående föräldrar!!


Fel fel fel..

Åh hade skrivit ett inlägg om dagens ovanliga händelse men inlägget försvann och en bild kom upp dubbelt.. Får åtgärda det senare ;-)


Vaccination och slocknar!?!


Lek och stök

Hailey älskar att leka med allt som finns. Men små leksaker är en favorit, små figurer, bilar lego osv.. Älskar att se henne leka :-) speciellt när hon leker med sina dockor och sitt Mimmikök. Hon har lärt sig mycket av oss och älskar att leka "vuxen".. Lite lillgammal skulle man kunna säga att hon är.


God morgon

Uppe med tuppen redan kl 06.15 då Caitlyn låg och jollrade så fint i sin säng och pigg som tusan. Bad dock Fredrik går upp då jag är rätt dålig just nu. Snäll som han är gick han upp och matade henne och vid sju hörde jag en mycket glad Hailey springa runt så då var det bara att pallra sig upp. Det är underbart skönt de dagar då töserna sover hela nätterna. Vilket faktiskt är väldigt ofta egentligen men det finns fortfarande dagar då Caitlyn kan vakna mitt i natten. Jag får de gånger påminna mig själv om att hon inte ens är 4 månader och att det är okej även fast jag i det ögonblicket känner mig som en vandrande zombie.
Idag bjuder dagen på BVC besök. Det var ca 3 veckor sedan sist så det ska bli spännande att se hur min lilla tjockis växer. Hon har varit förkyld och haft en jobbig hosta i 3,5 veckor nu så jag vet faktiskt inte hur mycket hon kan ha gått upp men hoppas på en hel del :-P
Hailey får följa med oss på detta då hon är hemma hela veckan från förskolan eftersom hon går på pencillin kur och på förskolan kan dem inte ansvara för medicinering. Men sista kurdagen är på fredag. Får se hur hon reagerar på en tidig morgon på måndag och att hon lämnas av i förskolan eftersom hon varit ledig sedan 4 april (vi var i småland i tio dagar).
Nu ska jag mysa med min stora flicka medan min lilla flicka sover!

En ny början

Detta blir nog min tredje blogg. Av många anledningar. Jag älskar att skriva så jag tänkte ge det ett försök igen.
Detta året ser jag som en början på ett nytt liv. Bokstavligt talat dessutom då jag den 2 januari (2012) åkte in kl 02 på natten till Södersjukhuset och födde vår andra vackra tös. Jag har alltså nu två fina flickor som jag älskar över allt annat på jorden och mycket mer. Hailey som är min förstfödda dotter är född augusti 2009 och min minsting som heter Caitlyn och i april redan blir fyra månder. Det är otroligt vad tiden går fort, speciellt när man sätter sig och skriver datum, årtal och hur gamla barnen är.
Till största delen av mitt liv har jag varit bosatt i vackra småland men år 2004 tog jag steget att flytta till huvudstaden. Här uppe träffade jag kärleken och har stannat sedan dess. Vårat liv tillsammans har varit som en blandning av filmer, action, romantik, komedi, äventyr osv. Vi har haft en hel del motgångar som vi kämpat oss igen tillsammans och i ju med det växt och blivit starkare som par. Förlovning blev det sommaren 2007 och sommaren därpå var vi "mr and mrs". Vårt bröllopsdatum är den 10 juli. Ett speciellt datum för oss på så många sätt.
Sedan dess har vi bildat familj, köpt bostadsrätt osv. Men detta året är ett spännande år för oss som familj.
Vi har ÄNTLIGEN tagit beslutet att flytta. Vilket som för de som inte känner oss inte är en jätte big deal men för de som känner oss vet att Jag har fått Kämpa och kämpa tills jag nu Äntligen övertalat min man Fredrik till att flytta med mig och barnen. Så från en storstad till en defenitivt mindre stad är vad som väntar oss.
Ett bestämt datum har vi inte då vi har en hel del att ta itu med som försäljning av lägenheten, hitta en bostad i nya staden, fixa med förskola och tja en hel del mer. Men tanken och planen är att flytta i år. Helst till hösten om allt går vägen!
Men nyheten är ute för de som står oss närmast och fler ska få veta. Många lär bli shockade men jag tror att de flesta blir glada för vår skull. Vi har dock sagt att det är på prov (ett år) Men om jag får min vilja igenom (notera då att jag får det rätt ofta) så stannar vi där för gott.
Och med detta avslutar jag mitt första inlägg i en helt ny blogg...!
Men måste såklart få bjuda på några bilder ;-)
Jag med mina fina flickor (bild från början på februari)
Caitlyn
Hailey

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0