Förmiddag

Ojdå, vart tog morgonen vägen. Jo, det kan jag tala om för er. MIN morgon försvann i drömmarnas land.
Fredrik gick upp med våra töser redan vid sju och lät mig tydligen sova vidare till 09.50! 
Jag frågade varför han inte hade väckt mig och hans svar var; Du lät ju mig få sovmorgon igår!
Åh guld värt! Jag har ju sömnproblem sedan många år tillbaka så det är alltid skönt att någon gång ibland få sova ut lite på morgonen. Jag hann bara mysa lite med familjen (läs Caitlyn eftersom Hailey bara ville vara med Fredrik) äta frukost och städa undan i köket.
 
Caitlyn ligger och sover igen och Hailey är fullt upptagen med sitt dockhus som btw var den BÄSTA julklappen (från sin moster). Fredrik sitter och slöar i soffan medan han tittar på ... tja vad fan tittar han på. Någon skit med män som åker runt i bilar, pratar i walkie talkies (eller vad det är), hoppar på varandra och skriker...
Säkert något intressent (inte för mig dock) som man kanske lär sig något av men usch fy fasiken så tråkigt sånt är *snark*!
 
Idag får vi faktiskt besök ända från Halmstad baby! Min barndoms/bästavän Monika kommer hit med sin dotter och ska stanna ett tag (osäkert hur länge). Orsakerna är bland annat att vi ska UMGÅS, ha kul och busa med våra små och de andra orsakerna är inte för mig att tala om men jag är glad att jag är så fantastiskt att jag öppnar upp mitt hem för de som vill och behöver ;-) 
Ska i varje fall bli riktigt roligt eftersom vi setts så sällan även fast jag nu bor närmre.
Det är ändå en bra sträcka emellan våra hem och dessutom så mår tyvärr Monika inte så bra då hon väntar på att få göra en STOR operation i hjärnan. Så nu ska jag allt ta hand om min fina vän!
 
Istället för att fortsätta skriva en massa "strunt" ska jag ta och välja ut lite bilder som ska framkallas och FÖRSTORAS så att jag dels kan byta ut säkert 80% av alla foton vi har uppe med nya och framförallt nya familjemedlemmar som ska upp. Kanske utökar jag antalet foton på väggarna också! Älskar tavlor och framförallt fina foton som pryder väggar, dels för att atmosfären bli mer mysig men mest för att det blir så Personligt!
 

Kalas dag

Åh vilken bra dag vi fick till det! Dagen började väl inte bra egentligen men i det stora hela var det GREAT!
Morgonen började med lätt panik, stress, frågor som i vad i helvete håller jag på med?! och hur ska jag hinna det?! Men i slutändan gick det faktiskt jätte bra och vi hade det roligt och mysigt! 

Jag har adrig gjort tårtbotten, egna fyllningar och arbetat med sockerpasta förut men ville verkligen göra det till idag.
Bilderna på mitt resultat kommer här..

Gjorde två tårtor. En med dumlefluff och hallonmousse (den med nyckelpigan) och den andra hade maraboufluff med vaniljkräm. Mumma men bara lite grann för sen är man svullen som en boll och ordet tårta får en nästan att vilja kräkas.. To much sugar!

 
Caitlyn min fina prinsessa! How I love you my sweet angel! Hon ser sååå lugnt ut, harmoniskt, änglalik and so on men HERREGUD vad hon har temperament och en vilja som heter duga.. Watch up kids, this girlzilla will destroy you if she wants to.. HAHA! 
  

RSS 2.0